banner392

24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı.

Pamukova da 24 Kasım Öğretmenler Günü Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Törene Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Garnizon Komutanı Mutlu Artan, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan, Okul Müdürleri, Öğretmenler katıldı.

24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı.

Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Çelenk’inin sunulması sonrasında 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması etkinlikleri, Pamukova Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde devam etti.

 

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa gelen öğretmenleri, emekli öğretmenleri ve misafirleri Pamukova Belediyesi Zabıta ekipleri karanfillerle karşıladılar. Öğretmenlere kırmızı karanfil verip öğretmenler günlerini kutladılar. Burada yapılan etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.  Göreve yeni başlayan öğretmenler adına yapılan konuşmaların ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan yaptı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylan’ın konuşmasının ardından yıl içinde stajyerliği sona eren öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Yemin töreni sonrası yıl içinde emekliye ayrılan öğretmenler ve personele plaketlerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan verdi.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programı Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin “ Ben Öğretmen Olmak İstiyorum “  adlı oratoryoyu sundular. Daha sonra yine Pamukova Öğretmen Lisesi öğrencilerinin oynadığı  “ En Büyük İnsan “ adlı skeç beğeni ile izlendi.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programı etkinlikleri çerçevesinde okullarda düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile program sona ererken akşam ise Pamukova Halk Eğitim Merkezinde öğretmenlere çiğ köfte ikramı yapıldı.
 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 12:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
bahtiyar
bahtiyar - 10 yıl Önce

ya kardeşim bu belediyenin hicmi bayan elemanı yok kapıda sinir hastasi ruh hastası adamlar eğitim camiasini karsiliyor. hem bu isi kim organize ediyor allahaskina ya

Muhsin GÜR
Muhsin GÜR - 10 yıl Önce

öncelikle baş öğretmenimiz mustafa kamal atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlar saygilar sunarim.muhsin gür elperek mahalle muhtari pamukova

SIRADAKİ HABER