banner392

DARALAN KALDIRIMLAR

Sayın çok kıymetli okurlarım malumunuz halkımızın yaşamış olduğu sıkıntılarını farklı haber sitelerinde köşe yazısı olarak yazıya dökmeye gayret ediyorum yazılarımda kesinlikle hiçbir art niyet yoktur; tamamen toplumda kangıren olma noktasına gelmiş olan sorunları tespit edip yazıyorum. Almış olduğum olumlu tepkilerdende ayrıca mutlu oluyorum.

Yine birgün yazılarımı takip eden bayan okurlarımdan bir hanfendi beni telefon ile arayarak kaldırımlar üzerine esnafın üzüm koymasından tabureler dizilip oturulmasından rahatsızlık duydugunu ve bu rahatsızlıgı çarşıya çıkan birçok bayanında yaşadığını ifade etti. Bizden bu konu ile alakalı bir yazı yazmamızı istirham etti.

Bu yazıyı üzerime bir borç edindiğim için yazıyorum kimseye veya hiçbir esnafımıza karşı bir art niyet yoktur, tamamen vijdani bir meseledir.

Beni takip eden tüm okurlarıma sevgi saygı ve muhabbetlerimi sunarım Allaha emenet olun.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mert aras
mert aras - 9 yıl Önce

sen seçtin sen buldun,ağlama pamukova!

mevlüt okur
mevlüt okur - 9 yıl Önce

nuri baba pamukova halkı cüzzi bir maaşa oyunu satan türkiyedeki tek yerdir.. o yüzdendirki bu halk kadırımlardan önce aynaya bakıp kendilerinden rahatsız olmalılar...

hacı bayram
hacı bayram - 9 yıl Önce

nuri abi eline sağlık bu yaşına rağmen insanlara faydalı olman biz geçlere iyi bir örneksin.

pamukovalı
pamukovalı - 9 yıl Önce

nuri amca bu iş yazmakla olmuyor. çünkü milletin çoğu ne yazar ne okur yap dersin yapar. mesele bu vatanını seven yazar ve okurların yönetime gelmesi. buda okuma yazmayı sevmeyen millete bağlı. millet te cüzi menfaate kanar. saygılarımla

ozan garip
ozan garip - 10 yıl Önce

nuri amcacım yazmış olduğun bu güzel köşe yazıları gayet normal gayet anlaşılır gayet açıktır.
bence kimse art niyet olarak algılamaz.
insanlar kendilerine göre yazı yada çıkarlarına göre yazı görmedikleri için menfaatler öne çıkıyor...