banner392

Atayı ananlara ŞÜKRAN, kaçanlara kınama MESAJIDIR.

Atamızın ebediyete intikalinin 75. Yılında, Pamukova’mız da  düzenlenen anma törenine katılan İlçe kaymakamımıza, Garnizon Komutanlığı’na, İlçe daire amirlerine ve halkımıza teşekkür ederiz. Ayrıca Kaymakamlıkça Atatürk Anıtı önünde Sivil toplum kuruluşları ile Parti temsilcilerine çelenk konulmasına izin veren İlçe Kaymakamımız Sayın Tuncay DURSUN’a minnet ve şükranlarımızı arz ederiz.

Ancak törene katılıp da Anıt önüne  çelenk koymayan ve daha sonra Atatürk Kültür Merkezi’ n deki etkinliklere katılmayan AKP İlçe yetkililerini bu davranışlarından dolayı kınadığımızı belirtiriz.
Ayrıca hastalığını bahane ederek, kendi yerine Belediye Başkan Yardımcısı Osman YILMAZ’ ı görevlendiren Belediye Başkanını Cevat KESER’ i de kınadığımızı belirtiriz. Belediye Başkanını temsil yetkisinin Belediye Başkan yardımcısı Osman YILMAZ’ ın değil de, BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİNDE olması gerektiğini hatırlatıyoruz.
Çelenk koyma töreninden sonra  Atatürk Kültür Merkezinde yapılan etkinliklerde görev alan tüm öğretmen, öğrenci ve halkımıza  da teşekkürlerimizi sunarız. 
ADD PAMUKOVA İLÇE BAŞKANI
Av. Süleyman UYSAL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.